خبرنگاران البرزی ها در مصرف آب صرفه جویی کنند
به گزارش مجله جگوار، کرج - خبرنگاران - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز با بیان اینکه این استان با محدودیت منابع آب زیر زمینی روبرو است ، از مردم خواست برای حفظ این ذخایر از مصرف بی رویه آب خودداری کنند.

ذوالفقار مهدی زاده عصر دوشنبه در یک نشست مدیران بخش آب و برق استان البرز که به مناسب هفته صرفه جویی برگزار شد، اضافه کرد: حدود 80درصد آب شرب استان از 520 حلقه چاه تامین می شود و تنها 20 درصد آب آشامیدنی استان از سدها است.
وی بیان داشت : در یک دهه گذشته عمق چاه ها از 150 متر میانگین به عدد 200 تا 300 متر رسیده است و آبی که برداشت می شود نیز به مراتب حجم کمتر و کیفیت نازل تری دارد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان البرز بابیان اینکه منابع آبی استان رو به کاهش است و در عین حال ظرفیت های جدیدی برای برداشت آب نداریم، گفت: رشد سریع جمعیت در استان برمیزان مصرف اضافه کرده است .
مهدی زاده بیان داشت : سالانه 100 هزار نفر به جمعیت البرز اضافه می شود و اگر مردم در مصرف آب صرفه جویی نکنند ، سفره های زیر زمینی آسیب جدیتر خواهد دید.
وی اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب استان البرز با تمام امکانا و ظرفیت ها در تلاش است تا اقدام لازم برای تامین آب مورد نیاز مردم انجام دهد اما مدیریت مصرف آب توسط مردم ضروری است.
شرکت آب و فاضلاب استان البرز حدود یک میلیون و 200 هزار مشترک دارد.
منبع: ایرنا