دمنوش هایی مؤثر برای مقابله با اضطراب
به گزارش مجله جگوار، یونس حیدری گفت: استفاده از سرکه ها، به ویژه سرکه سیب در درازمدت سبب ضعف اعصاب می گردد. بعلاوه استفاده طولانی مدت از آن سبب لرزش دست و بروز پارکینسون می گردد.
وی اضافه نمود: استفاده بی رویه از ترشی، چای سیاه، چای سبز، خوردن غذاهای سوخته و غذاهای تند حاوی حجم زیادی فلفل و زنجبیل به علت افزایش فشار خون سبب ضعف اعصاب می گردد، بعلاوه مصرف غذاهای اسیدی خصوصا هنگام صبح و در حالت ناشتا مانند آبغوره و لیموترش سبب اختلال در سیستم عصبی می گردد.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه اصولاً دمنوش های تقویت نماینده اعصاب دارای طبع گرم هستند، توضیح داد: مصرف دمنوش ترکیبی گیاه زیرفون به همراه هل باد و به لیمو فوق العاده آرامبخش، ضد تپش قلب، خواب آور و تقویت نماینده اعصاب است.
حیدری تاکید نمود: دمنوش ترکیبی گل ساعتی، پنیرک صحرایی و هوفاریقون دارای طبع معتدل بوده، فوق العاده آرام بخش و مقوی اعصاب است و استفاده از آن شب ها قبل از خواب توصیه می گردد.
وی ادامه داد: دمنوش ترکیبی شقایق، زعفران و بابونه فوق العاده نشاط آور، آرام بخش، تقویت نماینده اعصاب و حافظه است. دمنوش گیاه نعنا فلفلی تنظیم نماینده سیستم عصبی و هورمون در خانم ها بوده و آرامبخش، تقویت نماینده کبد و ضدتهوع است.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: استفاده از دمنوش ترکیبی لاواند، گل محمدی، چند پر گل شقایق و بنفشه دارای طبع معتدل بوده و برای همه مزاج ها مفید است. استفاده از آن سبب ایجاد آرامش شده و جایگزین خوبی برای چای است.
حیدری اضافه نمود: دمنوش چای سفید به همراه زنجبیل و به لیمو دارای طبع گرم و آرام بخش است اما در افرادی که دارای طبع خیلی سرد و دارای اضافه وزن هستند توصیه می گردد. افراد قبل از استفاده از دمنوش ها باید مزاج خود را بشناسند و با توجه به آن از دمنوش های مؤثر استفاده نمایند.
منبع: گردشبان