طرز تهیه مربای پوست نارنج خوش عطر و لذیذ
به گزارش مجله جگوار، خبرنگاران |سرویس آشپزی - نارنج یک میوه ترش از خانواده مرکبات است که علاوه بر کاربرد و مصارف مختلف، خواص زیادی برای سلامتی دارد. از آب این میوه برای تهیه سس سالاد و از شکوفه های درخت نارنج، شربت بهار نارنج و مربای بهار نارنج با عطری بی نظیر تهیه می نمایند. در این میان از پوست میوه نارنج نیز می توان برای تهیه مربا استفاده کرد. این مربا مانند مربای پوست پسته و یا مربای پوست هندوانه طرز تهیه آسانی داشته و دارای ظاهری جالب و خاص است. در این مطلب طرز تهیه مربای پوست نارنج با طعمی عالی و عطری دل انگیز برای شما آورده شده است.
مربای پوست بهار نارنج
مواد لازم | |
خلال پوست نارنج خشک | 100 گرم |
شکر | 1 کیلو |
آبلمیو | 2 قاشق غذاخوری |
آب | 3 لیوان |
دستور تهیه
- ابتدا نارنج ها را بشویید، پوست آن ها را گرفته و به صورت خلال خرد کنید.
- پوست نارنج ها را به مدت 3 ساعت در آب گرم بخیسانید.
- مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کاملا جوش بیاد.
- سپس پوست نارنج ها را در آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت چند دقیقه جوش بخورد.
- بعد از گذشت چند دقیقه، پوست نارنج ها را از آب بیرون آورده، آبکش کنید و با آب سرد به خوبی بشویید.
- مجددا یک قابلمه را آب کنید، اجازه دهید بجوشد، خلال ها را در آن بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. (این کار را 4 الی 5 بار تکرار کنید تا کاملا تلخی پوست نارنج از بین برود.)
- در این مرحله شکر را با 3 لیوان آب درون ظرفی ریخته و روی حرارت گذاشته تا قوام بگیرد.
- حال خلال های پوست نارنج را درون شهد ریخته و اجازه دهید بجوشد تا کمی غلیظ گردد.
- در پایان، 2 قاشق غذاخوری آبلمیو به مربا اضافه کنید و بعد از چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
- اجازه دهید مربای شما کاملا سرد گردد، سپس آن را در یک ظرف شیشه ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان …
نکته: در صورت تمایل، هنگام تهیه شهد، می توانید یک عدد دانه هل به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بی نظیری به خود بگیرد. همچنین میزان شکر استفاده شده را بنا به ذائقه خود می توانید تغئیر دهید.
جالب است بدانید که پوست نارنج همانند میوه نارنج دارای خواص درمانی متعددی از جمله درمان افسردگی، تقویت قلب و تقویت معده است، بنابراین با مصرف این مربای خوش طعم و لذیذ می توانید از خواص و مزایای درمانی آن استفاده کنید.
سخن پایانی
همان طور که اشاره شد، مربای پوست نارنج به دلیل عطر و طعم بی نظیری که دارد، یک مربای خوشمزه و لذیذ است که هواداران زیادی دارد. امیدواریم این مربای فوق العاده را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. همچنین شما می توانید طرز تهیه مربای پوست پرتقال را نیز در خبرنگاران بخوانید. اما شاید دغدغه بسیاری از افراد برای تهیه مربا در منزل، شکرک زدن آن باشد؛ پیشنهاد ما به شما این است که با علت های شکرک زدن مربا آشنا شوید تا به این مشکل برنخورید.
اگر شما هم تجربه ای از درست کردن مربای پوست نارنج دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای پخت آن می شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران به وسیله بخش نظرات و پرسش ها در پایانی همین صفحه در میان بگذارید.
منبع: setare.com