مصرف ماهی از آسم جلوگیری می نماید

به گزارش مجله جگوار، محققان در مطالعه اخیر خود دریافتند، مصرف ماهی های حاوی اسیدچرب امگا 3 در کودکی می تواند ریسک بروز آسم را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

مصرف ماهی از آسم جلوگیری می نماید

به گزارش خبرنگاران از فارس، نتایج یک آنالیز جدید نشان می دهد، خوردن مقدار زیادی ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی و ساردین در دوران کودکی می تواند خطر ابتلا به آسم را به نصف کاهش دهد.

برای این آنالیز از داده های مطالعه بیش از 4 هزار و 500 کودک متولد دهه 1990 در انگلیس استفاده شد؛ از هر 11 جوان در انگلیس یک نفر تحت درمان آسم است.

این مطالعه جدید نشان داده است که خوردن حداقل دو قسمت حاوی امگا 3 از ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی و ساردین می تواند خطر ابتلا به آسم را به نصف کاهش دهد.

محققان همچنین باور دارند، محصولات حاوی اسیدچرب اُمگا-3 می تواند منجر به کاهش فراوری IgE گردد؛ IgE آنتی بادی ای است که موجب بروز واکنش های آلرژیک و علائم آسم در افراد مبتلا به نمونه های خفیف آسم می گردد.

داده ها نشان می دهد، خطر ابتلا به آسم در کسانی که در یک ماه ماهی های حاوی اسیدچرب اُمگا-3 مصرف نموده بودند، 51 درصد کمتر از همسالان خود که کمترین روغن ماهی را مصرف می نمایند، بود.

سیف شاهین، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: آسم شایع ترین بیماری مزمن در دوران کودکی است و ما در حال حاضر نمی دانیم چگونه از آن جلوگیری کنیم؛ ممکن است یک رژیم غذایی ضعیف خطر ابتلا به آن را افزایش دهد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 اسفند 1399 بروزرسانی: 19 اسفند 1399 گردآورنده: hoseinjaguar.ir شناسه مطلب: 1515

به "مصرف ماهی از آسم جلوگیری می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف ماهی از آسم جلوگیری می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید