ایران ایر اولین کیترینگ حلال در خاورمیانه را راه اندازی کرد
به گزارش مجله جگوار، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برنامه ریزی نموده است تا نقش رهبری صنعت غذایی هوایی را در ایران ایفا نماید.
مراسم افتتاح کیترینگ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه امام (ره) دوشنبه 10 اردیبهشت برگزار گردید در این مراسم مدیرعامل ایران ایر، مدیرعامل شرکت فرودگاه امام (ره)، مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری و جمعی از دست اندرکاران صنعت حمل و نقل هوایی حضور داشت.
فرزانه شرفبافی مدیرعامل ایران ایر گفت:
کیترینگ ایران ایر از گذشته برترین کیترینگ های ایرلاین های جهان بود و هنوز هم حرفی برای گفتن در اروپا دارد.
وی ادامه داد:
رضایت مندی مسافر یکی از شاخص های کلیدی برای هر ایرلاین است و کیترینگ و پذیرایی از مسافر از شاخص های رضایت مندی مسافر است.
مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه مفهوم گردشگری حلال مهم و قابل توجه است، گفت:
ما صنعت گردشگری حلال در جهان داریم و در ایران ایر نیز این پتانسیل وجود داشت، تا موضوع غذای حلال را برند جهانی کنیم. در حال حاضر غذا در همه پروازهای ایران ایر حلال است.
شرفبافی اضافه کرد:
کیترینگ قطر ایرویز روزانه 80 هزار پرس غذا فراوری می نمایند. ما در مهرآباد روزانه 25 تا 30 هزار پرس غذا فراوری می کنیم. در صورتی که قطر ایرویز برنامه دارد فراوری 120 تا 140 هزار پرس غذا را روزانه در کیترینگ خود قرار دهد. در کیترینگ فرودگاه امام ما ظرفیت فراوری 60 هزار پرس غذا را داریم که اگر 24 ساعته گردد به 120 هزار پرس افزایش می یابد.
منبع: کجارو / cannews.ir