تجربه ایرانگردی و طبیعت دوستی در رستوران گشت

به گزارش مجله جگوار، دوست داران طبیعت و افراد اهل سفر و گردش، عاشق با هم بودن و غذا خوردن های دسته جمعی و صحبت درباره تجربیاتشون هستن و حالا این روزها رستوران گشت شده یه پاتوق برای اونها و بعلاوه یه سری آدما که اهل این چیزها نیستن ولی معاشرت با این آدمها رو دوست دارن. در واقع این رستوران فضایی رو به وجود آورده که این آدما بتونن با هم آشنا بشن و تجربه هاشون رو به هم منتقل کنن. اگر هم درباره منو چنین رستوران جالب و متفاوتی کنجکاو باشین باید بهتون بگیم که کانسپت غدایی به این صورت هست که اینجا فقط غذای سالم سرو میشه، یعنی رستوران غدای سرخ نموده نداره و در طبخ غذاها هم، از روغن استفاده نمیشه و غذاها روی آتیش مستقیم و روی چدن خشک گریل میشن. البته رستوران گشت، سلامتی غذا رو تحت الشعاع مزه غذا قرار نداده، یعنی اول سلامت، بعد مزه، البته این به معنای بی مزه بودن غذا نیست، بنابراین خیالتون می تونه از سالم و خوش طعم بودن غذاها راحت باشه، شایدم به همین دلیل شعار اونها ترک عادت موجب مرض نیسته، بنابراین خیالتون می تونه از سالم و خوش طعم بودن غذاها راحت باشه. اما این رستوران بیشتر از یه پاراگراف داستان داره، پس در ادامه هم با ما همراه باشین.

تجربه ایرانگردی و طبیعت دوستی در رستوران گشت

داستان شکل گرفتن این منو شاید جالب ترین قسمت آشنایی با گشت باشه، اینکه صاحبان رستوران، تو سفرهای خودشون به اطراف ایران، با مواد اولیه غذا و روش طبخ اونها آشنا شدن و حالا با استفاده از این دانش، غذاهای خوشمزه ای رو درست کردن که نامشون یادگار از اون شهرهاست، مثلا یه غذا دارن به نام اورامان ، بنابراین منو غذاهاشون عین یک سفرنامه می مونه. البته این منو و نحوه طراحی اون، باعث شده تا افراد در اینجا یه چالش داشته باشن و اون انتخاب غذا از منویی هست که تا حالا تجربه اش نکردن. مثلا فسنجون رو هرجا سفارش بدید میدونین که یا ترشه یا شیرینه یا با گوشت هست یا مرغ. اما اینجا همچین ذهنیتی ندارین و زمانی این معما منو براتون حل میشه، که سفارش بدین و امتحانش کنین، پس یه ترک عادت کردین که موجب مرض هم نیست و البته آخرش هم راضی از گشت بیرون میرین. اینجا خبری هم از کوکا، فانتا و .. هم نیست، خودشون نوشیدنی هایی رو درست میکنن که بر اساس سلامت تنظیم شده و خیلی هم خوشمزه اس. تنظیم غذاها بر اساس طب ابن سینا هستش که غذاها طبعشون معتدله، به این علت که اگر مثلا شما غذایی رو میل می کنین که طبعش سرده و بر فرض مثال شما نباید طبع سرد بخورین یه سری مواد هست که طبع اون رو متعادل میکنه. گوشت گوساله غذاها از گلپایگان تهیه می شه، اما گوشت ها هورمونی نیستن، گوشت شتر از کاشان تهیه میشه و مرغ هم بدون آنتی بیوتیک هست. رستوران گشت انواع سالاد رو هم داره اما یه سالاد مخصوص گشت داره که یه غذای کامله و پر از دانه های روغنیِ که سرشار از امگا تیری و پر از جوانه اس و مناسب برای دوستان گیاهخوار. البته گشت سس عجیب و غریب هم نداره و بیس تمام سس هایی که دارن ماست کم چربه. درنهایت نمیشه از دکور ساده و صمیمی این رستوران تعریف نکرد، از لوستر تا سطل زباله گشت بازیافت شده هست و شعارشون هم فراوری نکردن زباله بیش از حد و بازیافت اونهاست. دیوارهای رستوران هم داستان خودشونو دارن و نقاشی رو اونها آزاده، هر کی بخواد می تونه بیاد و یادگاری بنویسه. ال سی دی رستوران هم در خدمت کسانیه که دارن در چهارچوب موازین رستوران گشت قدم بر می دارن، مثلا افرادی که دارن کارهای محیط زیستی می کنن، کارهای حیات وحش، فعالیت های ورزشی یا طبیعت گردی. پس اگر از یه رستوران بیشتر از تنها یه غذای خوب انتظار دارین و در پی یه تجربه تازه هستین، سری به رستوران گشت بزنین.

{به کسانی که با دوچرخه به گشت بیان 15% تخفیف داده میشه.}

اطلاعات تماس :

آدرس: تهران، خیابان جردن، خیابان گلفام، پاساژ امیر

شماره تلفن : 02122054034

منبع: همگردی
انتشار: 10 بهمن 1401 بروزرسانی: 10 بهمن 1401 گردآورنده: hoseinjaguar.ir شناسه مطلب: 2242

به "تجربه ایرانگردی و طبیعت دوستی در رستوران گشت" امتیاز دهید

1 کاربر به "تجربه ایرانگردی و طبیعت دوستی در رستوران گشت" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تجربه ایرانگردی و طبیعت دوستی در رستوران گشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید