طرز تهیه تیرامیسو خانگی؛ دسر خوش طعم ایتالیایی

به گزارش مجله جگوار، یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی که این روزها در سرتاسر دنیا هوادار دارد، تیرامیسو است. این دسر به روش های مختلفی مثل تیرامیسو با تخم مرغ، تیرامیسو با موز و گردو و تیرامیسو رژیمی بدون شکر تهیه می گردد. بعلاوه این دسر خوشمزه را می توانید در انواع مختلف دیگری مثل تیرامیسو لیمویی و تیرامیسو توت فرنگی هم تهیه کنید. در این مطلب، طرز تهیه تیرامیسو خانگی را با مواد اولیه در دسترس آموزش می دهیم.

طرز تهیه تیرامیسو خانگی؛ دسر خوش طعم ایتالیایی

مواد اولیه برای طرز تهیه تیرامیسو خانگی

  • خامه قنادی 1/5 پیمانه
  • قهوه اسپرسو 1/5 پیمانه
  • پنیر ماسکارپونه خبرنگاران 220 گرم
  • شکر سفید 1.3 پیمانه
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • بیسکوییت لیدی فینگر به اندازه لازم
  • پودر کاکائو به اندازه لازم

مراحل طرز تهیه تیرامیسو خانگی

مرحله اول: هم زدن خامه با پنیر

در اولین مرحله از مراحل طرز تهیه تیرامیسو خانگی، باید خامه قنادی را آماده کنید.

برای این کار می توانید از خامه قنادی شیرین منجمد سولیانو بهره ببرید که هم برای مصارف شیرینی پزی و فراوری دسر خانگی و هم صنعتی کاربرد دارد و از شیر تازه گاو تهیه شده است. ابتدا خامه را در یک کاسه بریزید. سپس شکر و عصاره وانیل را به آن افزوده و آن را با یاری همزن برقی تا مرحله ای هم بزنید که خامه شما بافتی لطیف و سبک پیدا کند.

در ادامه، پنیر ماسکارپونه خبرنگاران را هم که از قبل از یخچال بیرون گذاشته اید و به دمای محیط رسیده، اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا بافت مواد کاملا یکدست گردد.

نکته: در صورت استفاده از خامه قنادی شیرین شده، می توانید شکر را از ترکیب مواد اولیه تیرامیسو حذف کنید.

مرحله دوم: ترکیب کردن بیسکویت های لیدی فینگر با قهوه

در مرحله بعدی، باید بیسکویت های لیدی فینگر را به قهوه اسپرسو آغشته کنید.

برای این کار، ابتدا 2 تا 3 شات قهوه اسپرسو با روش های مختلفی مثل موکاپات یا دستگاه اسپرسوساز تهیه کنید و اجازه بدهید تا قهوه شما کاملا سرد گردد.

بعلاوه در این مرحله احتیاج به بیسکویت مخصوص تیرامیسو به نام بیسکویت لیدی فینگر دارید که می توانید آن را به صورت بسته بندی کارخانه ای از بیرون خریده، یا خودتان در خانه تهیه کنید.

حالا بیسکویت ها را یکی یکی به قهوه اسپرسو آغشته نموده و کف ظرف مورد نظر برای تهیه تیرامیسو بچینید. توجه داشته باشید که احتیاجی به خیساندن بیسکویت ها در قهوه ندارید و همین که به قهوه آغشته شوند، کافی است.

نکته: می توانید به جای بیسکویت لیدی فینگر از پودر بیسکوییت هم برای تهیه تیرامیسو بهره ببرید. طرز تهیه تیرامیسو با پودر بیسکوییت را در خبرنگاران بخوانید. البته استفاده از بیسکوییت پتی بور هم می تواند گزینه مناسبی به جای لیدی فینگر باشد. طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوییت پتی بور را در خبرنگاران مطالعه کنید.

مرحله سوم: چیدن لایه های تیرامیسو

پس از اینکه یک ردیف از بیسکویت های لیدی فینگر آغشته به قهوه را در کف ظرف چیدید، نیمی از ترکیب خامه و پنیرتان را روی لیدی فینگرها بریزید.

سپس یک ردیف دیگر بیسکویت لیدی فینگر با قهوه چیده و به جامانده مواد خامه ای و پنیری را روی آن پهن کنید. حالا روی سطح تیرامیسو را با قاشق یا لیسک صاف نموده و روی آن پودر کاکائو الک کنید.

دسر تیرامیسو را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت (ترجیحا یک شبانه روز کامل) در یخچال قرار بدهید تا مواد به خورد هم بروند و دسر تیرامیسوی شما آماده گردد. حالا می توانید آن را در کنار قهوه اسپرسو یا چای سرو کنید.

نکات تکمیلی در طرز تهیه تیرامیسو خانگی

در این مطلب با طرز تهیه تیرامیسو با لیدی فینگر آشنا شدیم. این دسر یکی از ساده ترین دسرهایی است که با چند ماده اولیه ساده و با صرف زمان کم تهیه می گردد و می تواند یک گزینه خوب برای صرف عصرانه باشد. در ادامه، نکات تکمیلی برای درست کردن این دسر را آنالیز می کنیم.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور

اگرچه دستور اصلی تهیه تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر است، با این حال در مواردی که بیسکویت لیدی فینگر در دسترس ندارید، می توانید از بیسکویت پتی بور هم برای درست کردن این دسر بهره ببرید. برای این کار، کافی است بیسکویت پتی بور ساده را انتخاب نموده و پس از آغشته کردن به قهوه اسپرسو، کف ظرف بچینید. سپس لایه خامه ای و پنیری را به صورت نازک تر روی بیسکویت ها مالیده و لایه ها را 2 تا 3 بار دیگر تکرار کنید.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و خامه صبحانه

خامه صبحانه هم یکی دیگر از مواد اولیه ای است که می تواند در تهیه دسر تیرامیسو به کار رفته و جایگزین خامه قنادی گردد. در صورت استفاده از خامه صبحانه، بهتر است از شکر در ترکیب مواد تیرامیسوی خود بهره ببرید تا طعم دسر شما بهتر گردد.

طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای

یکی دیگر از روش های تهیه دسر تیرامیسو، استفاده از پنیر خامه ای یا پنیر ویلی برای درست کردن این دسر است که جایگزین پنیر ماسکار پونه می گردد. البته در صورت استفاده از این پنیر، دسر شما طعم پنیری قوی تری پیدا می نماید. طرز تهیه تیرامیسو با پنیر خامه ای را با جزییات کامل در خبرنگاران مطالعه کنید.

اگه شما هم تیرامیسو را به روش خاصی درست می کنید یا جایگزینی برای موادش دارید، تجربه خود را در بخش نظرات بنویسید و با بقیه به اشتراک بگذارید!

منبع: کتاب کاله
انتشار: 24 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 24 اردیبهشت 1404 گردآورنده: hoseinjaguar.ir شناسه مطلب: 2468

به "طرز تهیه تیرامیسو خانگی؛ دسر خوش طعم ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تیرامیسو خانگی؛ دسر خوش طعم ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید