مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر

به گزارش مجله جگوار، 2. در یک قابلمه شی، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل به جامانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ گردد.

مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر

4. ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. آغاز کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها.این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید.این دسر را خنک سرو کنید.

3. وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نگردد.

1. در یک کاسه مناسب کره نرم شده را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.

منبع مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر

انتشار: 6 آبان 1400 بروزرسانی: 6 آبان 1400 گردآورنده: hoseinjaguar.ir شناسه مطلب: 1878

به "مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی دردسر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید