طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی

به گزارش مجله جگوار، دوست دارید شیرینی نعلی را به روش بازاری، اما در منزل تهیه کنید؟ شیرینی نعلی یکی از شیرینی های سنتی کشورمان محسوب می گردد که در ایام قدیم به عنوان شیرینی عید نوروز طبخ و استفاده می شد. امروزه نیز در مجالس و مهمانی ها مخصوصا در مهمانی های عید شیرینی نعلی بسیار سرو می گردد. در این مطلب قصد داریم که طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی را شرح داده و مراحل پخت آن را دنبال کنیم.

طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی

این روزها اما فارغ از زمان های مناسبتی می توان این شیرینی خوشمزه و در عین حال ساده را تهیه و در هر محفلی سرو کرد. همان طور که اشاره کردیم در این جا برای طبخ این شیرینی با آن بافت بی نظیر و فوق العاده اش می توانید آموزش امروز را دنبال کنید.

شیرینی نعلی

تعداد نفرات6 نفر
زمان آماده سازی25 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
میزان سختیمیانه

شیرینی نعلی پرطرفدار و دوست داشتنی

شیرینی نعلی از آن دست شیرینی های ساده اما پرطرفداری به شمار میرود که با دم دست ترین مواد اولیه که در هر آشپزخانه ای پیدا می گردد، قابل تهیه است. اما شاید برای شما سوال باشد که چرا شیرینی نعلی به این نام شناخته می گردد؟

نامگذاری در قدیم ساده تر از آن چیزی بود که این روزها رواج دارد. به این علت که این خوراکی دلبرانه نیز به علت ظاهر خود که شباهت زیادی به نعل دارد به این نام معروفیت پیدا نموده است. مایل هستید این شیرینی را با مواد باکیفیت خانگی تهیه کنید؟ پس در مقاله طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی با ما همراه باشید.

مواد اولیه تهیه شیرینی نعلی

مواد اولیه ای که برای تهیه این شیرینی احتیاج دارید به توضیح زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد340 گرم
پودر قند80 گرم
وانیل خالص2/1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ2 عدد
کره200 گرم
پودر بادام3 قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تزیین

برای تزئین این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
شکلات تخته ای50 گرم
خامه100 گرم
کره10 گرم
وانیل1 اونس
ترافل های رنگیبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی

برای دنبال کردن طرز تهیه شیرینی نعلی بازاری، این مراحل را در نظر داشته باشید:

  • مرحله اول: کمی قبل از اینکه آغاز به کار کنید، باید فر را روشن کنید و کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا نرم گردد. پس از آن باید پودر قند را به همراه کره در یک ظرف مناسب ریخته و چند دقیقه هم بزنید. برای ترکیب کردن مواد از همزن برقی بهره ببرید. مخلوط کردن را تا تغییر رنگ مواد ادامه دهید. در این مرحله باید ترکیب کمی حجیم شده باشد. در طرز تهیه شیرینی نعلی بدون کره کافی است این مرحله را حذف کنید.
  • مرحله دوم: در مرحله بعد باید بوی زهم تخم مرغ را بگیرید. برای این کار وانیل را به تخم مرغ اضافه نموده و با چنگال کمی هم بزنید. سپس مخلوط را به ترکیب اصلی اضافه کنید. در این مرحله هم باید مواد را برای چیزی نزدیک به 3 دقیقه با همزن مخلوط کنید. بهتر است که همزن را روی دور تند قرار دهید.
  • مرحله سوم: نوبت اضافه کردن آرد و پودر بادام به ترکیب اصلی است. پس کم کم آغاز به اضافه کردن آن ها کنید. اما این کار را با الک انجام دهید و همزمان مخلوط را با لیسک هم بزنید. در پایان مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
  • مرحله چهارم: اضافه کردن آرد را تا جایی که خمیر فرم گرفت و جمع شد، ادامه دهید. در بعضی از مواقع حتی ممکن است به آرد بیشتری هم احتیاج داشته باشید. دقت داشته باشید که خمیر نباید به دست بچسبد و بافت آن فوق العاده نرم و لطیف باشد.
  • مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی، باید خمیر را درون کیسه فریزری قرار دهید و درون یخچال بگذارید تا استراحت کند. برای استراحت یک ساعت زمان بدهید.
  • مرحله ششم: بعد از استراحت خمیر را از یخچال درآورده و به میزان نصف گردو از آن برداشته و لوله کنید. خمیر باید به شکل نعل درآید.
  • مرحله هفتم: خمیرهای فرم داده شده را در سینی بچینید و در دمای 170 درجه سانتی گراد حدود 12 دقیقه یا کمی بیشتر بپزید.

طرز تهیه گاناش برای تزیین شیرینی نعلی

به هر روشی که دوست داشته باشید می توانید شیرینی نعلی را تزیین کنید. در اینجا ما تصمیم گرفتیم طرز تهیه گاناش شکلاتی را برای تزیین به شما آموزش دهیم. مراحل تزئین به صورت زیر است. با ما همراه باشید:

  • مرحله اول: شکلات های تخته ای را خرد کنید.
  • مرحله دوم: خامه، کره و وانیل را درون یک شیرجوش نچسب بریزید و روی شعلۀ ملایم گاز قرار دهید و همزمان مخلوط را آرام آرام هم بزنید.
  • مرحله سوم: همزدن مواد را تا ذوب شدن کره و خامه ادامه دهید و زمانی که مخلوط به نقطه جوش رسید شکلات ها را به آن اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: دقت کنید که کمتر از یک دقیقه بعد شعله را خاموش کنید و با استفاده از لیسک مخلوط را هم بزنید تا تکه های شکلات ذوب شده با مخلوط به خوبی ترکیب شوند.
  • مرحله پنجم: در پایان اجازه دهید گاناش خنک گردد. سپس شیرینی ها را از یک سمت درون سس شکلاتی زده و با ترافل رنگی تزیین کنید.

نکات مهم هنگام طبخ شیرینی نعلی

طرز تهیه شیرینی نعل اسبی بسیار ساده است اما بهتر است تمامی نکات را در تهیه این شیرینی به خاطر بسپارید.

  • توجه کنید که در دستور شیرینی نعلی منظور ما از کره نرم شده، کره ای است که با فشار آرام دست فرو رفته می گردد نه کره ای که ذوب شده است.
  • اگر شیرینی های شما ضخامت زیادی نداشته باشد، تغییر رنگ آن به طلایی نشانه خوبی از پخت کامل است.
  • برای اینکه از خشک شدن شیرینی های خود جلوگیری کنید، در هیچ صورتی هنگام درست کردن خمیر آن را ورز ندهید.
  • هنگام فرم دادن خمیر حتما مابقی خمیر را درون نایلون بگذارید تا خشک نگردد. البته طرز تهیه شیرینی نعلی با روغن مایع، یاری می نماید که رطوبت و نرمی این شیرینی حفظ گردد.
  • ماندن بیش از حد شیرینی در فر پس از پخت باعث نرم شدن آن می گردد و در صورت مدت زمان پخت بالا با شیرینی های خشک روبرو خواهید بود.
  • برای اینکه شیرینی با کیفیتی داشته باشید، بهتر است از ترازوی آشپزخانه یاری بگیرید. این کار یاری می نماید تا بتوانید میزان ها را دقیق تر داشته باشید.
  • می توانید به جای پودر قند از شکر آسیاب شده بهره ببرید.
  • شما این امکان را دارید که با یاری گرفتن از یک تابه درب دار، طرز تهیه شیرینی نعلی بدون فر را دنبال نموده و با دقت بیشتری این شیرینی را بدون فر تهیه کنید.
  • هنگام فرم دادن شیرینی می توانید دست خود را چرب کنید.
  • در طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی، در صورت استفاده از روغن قنادی به جای کره می توانید شیرینی ها را درون ظرف درب بسته بیرون از یخچال هم نگهداری کنید.
  • اضافه کردن بیش از حد آرد به مخلوط باعث ترک خوردن شیرینی خواهد شد.
  • در صورتی که می خواهید گاناش شما کمی غلیظ تر باشد، باید میزان شکلات را بیشتر کنید. در حقیقت طرز تهیه شیرینی نعلی با پیمانه لیوان، یاری خواهد نمود تا میزان گیری مواد اولیه، راحت تر باشد.
  • برای تزیین سریع تر می توانید چند تکه شکلات تخته ای را بن ماری نموده و به جای گاناش بهره ببرید.

برای دید و بازدید های نوروزی جای شیرینی نعلی خالی است…

اگر به پختن کیک شیرینی علاقه دارید، می توانید از طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی بهره ببرید. برای طبخ شیرینی نعلی با بافتی نرم، دقیقا طبق مراحل گفته شده پیش بروید. این شیرینی در عین سادگی حساس است، پس بهتر است میزان مواد لازم را تغییر ندهید. تمامی نکات را به خوبی رعایت کنید تا بتوانید یک شیرینی نعلی بی نظیر تهیه کنید. در صورتی که شرایط پخت این شیرینی بی نظیر را ندارید می توانید با سفارش آنلاین شیرینی از خبرنگاران آن را درب منزل خود تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 9 بهمن 1403 بروزرسانی: 9 بهمن 1403 گردآورنده: hoseinjaguar.ir شناسه مطلب: 2438

به "طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی نعلی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید